Защо да посетя ЕКСПО Моите Пари?

24.10.2019

Защо да посетя ЕКСПО Моите Пари?

EXPO MoitePari ще даде шанс на всички, които искат да научат как да управляват успешно личните си финанси, да се срещнат с професионалисти в областта. 

За трета поредна година финансовият форум ще отговори на вашите въпроси относно личните ви финанси, поставянето на цели, анализа на месечния бюджет, защита на активите и избора на подходящи финансови инструменти. 

Как да се включите в EXPO MoitePari вижте на: https://expo.moitepari.bg/bg/#section-7.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Цената на билета е за ЕДИН ЧОВЕК и включва: достъп до всички семинарни панели и дискусии. Всички работилници; достъп до всички изложбени щандове; напитки и сладки по време на кафе паузите; възможност за включване в игра с награди; Преференциални предложения от участващите финансови институции специално за посетителите на Експо „Моите пари“.

РЕГИСТРАЦИЯ ДО 15 ноемрви

130.00 лв.

купи
РЕДОВНА ЦЕНА НА БИЛЕТА / ЦЕНА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА МЯСТО

195.00 лв.

САМО при наличие на останали места, закупуването на билет от 13 до 16 ноември (първи ден на събитието) ще е възможно на цена от 195 лв. / човек Цената на билета е за ТРИМА ДУШИ и включва: достъп до всички семинарни панели и дискусии. Всички работилници; достъп до всички изложбени щандове; напитки и сладки по време на кафе паузите; възможност за включване в игра с награди; Преференциални предложения от участващите финансови институции специално за посетителите на Експо „Моите пари“.

РЕГИСТРАЦИЯ ДО 15 ноемрви

300.00 лв.

купи
РЕДОВНА ЦЕНА НА БИЛЕТА / ЦЕНА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА МЯСТО

470.00 лв.