Работилница за изготвяне на личен/семеен финансов план по методологията на MoitePari Consult

12.09.2019

Работилница за изготвяне на личен/семеен финансов план по методологията на MoitePari Consult

Какво ще се случи в живота ти ако нямаш план за постигане на целите си или ако въобще нямаш ясни цели, съответстващи на важните за теб неща? Никой не знае. Но по всяка вероятност няма да се случат и тези важни за теб неща.

Все повече хора целят да увеличат нетното си богатство търсейки инвестицията, която ще им донесе най-висока доходност без да поставят това търсене в контекста на цялостен подход за постигане на своето финансово благополучие. Същевременно, много трудно някой въобще може да прогнозира и познае с относителна точност бъдещото представяне на който и да е актив. В крайна сметка, дори и при добро стечение на обстоятелствата, такава стратегия обикновено води единствено до временни успехи.

Как обаче да постигнеш дългосрочни резултати? Как да си сигурен, че управлението на личните ти финанси ще те доведе то постигане на желаните цели и до удовлетворението, че си взел правилните решения? На тези въпроси ще отговорят Деян Василев (освновател на MoitePari.bg и Creditland) и Йордан Генов (изпълнителен директор на MoitePari Consult) чрез полудневна работилница, по време на която участниците ще съставят собствен финансов план по методологията на  MoitePari Consult. Работилницата ще покрие следните теми:

·         Защо да планираме личните си финанси?
·         Как да поставим правилните цели?
·         Анализ и структура на месечния ни бюджет
·         Изготвяне на план за действие и тактики за неговото изпълнение
·         Защита на ценните за нас активи
·         Избор на подходящи финансови инструментиЦената на билета е за ЕДИН ЧОВЕК и включва: достъп до всички семинарни панели и дискусии. Всички работилници; достъп до всички изложбени щандове; напитки и сладки по време на кафе паузите; възможност за включване в игра с награди; Преференциални предложения от участващите финансови институции специално за посетителите на Експо „Моите пари“.

РЕГИСТРАЦИЯ ДО 15 ноемрви

130.00 лв.

купи
РЕДОВНА ЦЕНА НА БИЛЕТА / ЦЕНА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА МЯСТО

195.00 лв.

САМО при наличие на останали места, закупуването на билет от 13 до 16 ноември (първи ден на събитието) ще е възможно на цена от 195 лв. / човек Цената на билета е за ТРИМА ДУШИ и включва: достъп до всички семинарни панели и дискусии. Всички работилници; достъп до всички изложбени щандове; напитки и сладки по време на кафе паузите; възможност за включване в игра с награди; Преференциални предложения от участващите финансови институции специално за посетителите на Експо „Моите пари“.

РЕГИСТРАЦИЯ ДО 15 ноемрви

300.00 лв.

купи
РЕДОВНА ЦЕНА НА БИЛЕТА / ЦЕНА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА МЯСТО

470.00 лв.