Каква е мисията и целта на EXPO MoitePari 2019

24.10.2019

Каква е мисията и целта на EXPO MoitePari 2019

Заповядайте на трето издание на най-големия форум за лични финанси! На 16 и 17 ноември Еxpo MoitePari ще те провокира лично да планираш своя финансов успех.

Кое е новото тази година разказва Деян Василев, основател на Creditland и MoitePari.bg.

Работилници в малки групи, лични решения и казуси, практическо обучение по различни теми. Опознайте основните финансови инструменти от първа ръка.

Как да се регистрирате за събитието вижте на: https://expo.moitepari.bg/bg/#section-7

 

 Цената на билета е за ЕДИН ЧОВЕК и включва: достъп до всички семинарни панели и дискусии. Всички работилници; достъп до всички изложбени щандове; напитки и сладки по време на кафе паузите; възможност за включване в игра с награди; Преференциални предложения от участващите финансови институции специално за посетителите на Експо „Моите пари“.

РЕГИСТРАЦИЯ ДО 15 ноемрви

130.00 лв.

купи
РЕДОВНА ЦЕНА НА БИЛЕТА / ЦЕНА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА МЯСТО

195.00 лв.

САМО при наличие на останали места, закупуването на билет от 13 до 16 ноември (първи ден на събитието) ще е възможно на цена от 195 лв. / човек Цената на билета е за ТРИМА ДУШИ и включва: достъп до всички семинарни панели и дискусии. Всички работилници; достъп до всички изложбени щандове; напитки и сладки по време на кафе паузите; възможност за включване в игра с награди; Преференциални предложения от участващите финансови институции специално за посетителите на Експо „Моите пари“.

РЕГИСТРАЦИЯ ДО 15 ноемрви

300.00 лв.

купи
РЕДОВНА ЦЕНА НА БИЛЕТА / ЦЕНА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА МЯСТО

470.00 лв.