БРОЕНИ ДНИ ДО НАЧАЛОТО НА EXPO MoitePari 2019

14.11.2019

БРОЕНИ ДНИ ДО НАЧАЛОТО НА EXPO MoitePari 2019

Третото издание на EXPO MoitePari ще се проведе на 16 и 17 ноември в Новотел София. Това е най-голямото събитие, фокусирано върху личните финанси в България и в него по традиция участие ще вземат водещи финансови експерти, които ще предоставят полезна информация относно планирането и успешното управление на личните финанси.

Форумът ще включва и изложбена част по време, на която посетителите ще могат да се запознаят с дейността на финансовите институции част от събитието, както и да направят лична консултация с техните представители. Организаторите са подготвили и специално предизвикателство към участниците. Те ще могат да се включат в томбола с много изненади и подаръци, след като отговорят правилно на въпросите, чиито отговори са скрити в лекциите по време на събитието или в щандовете на изложбената част.

Първият ден от семинарната програма ще започне с панел, посветен на финансовата интелигентност и управлението на личните финанси. В него с полезни съвети за личното финансово планиране ще се включи финансовият директор на MoitePari Consult – Йордан Генов. Темата ще бъде обогатена от презентацията „Успешният път на инвеститора“, представена от Цветослав Цачев от Елана Трейдинг. Въпросите за личната отговорност и възможностите за застраховане ще повдигне Румен Гълъбов.

Вторият панел, който ще се проведе на 16 ноември, е „Тенденции на пазара на имотите и жилищно кредитиране“. В него Добромир Ганев, председател на Национално сдружение недвижими имоти, ще разкаже повече за актуалното състояние на пазара на недвижими имоти, а какви юридически проблеми могат да възникнат при сделките с жилища ще сподели Асен Велинов. Кое е най-важното нещо, което трябва да съобразим, ако решим да теглим ипотечен кредит, и защо е важно да се консултираме със специалист в областта, преди да предприемем тази крачка ще представи Петър Илиев – оперативен директор, Кредитланд.

На 17 ноември програмата ще стартира с панела „Спестявания и дългосрочно инвестиране“. В него Георги Георгиев от Карол Капитал Мениджмънт  ще даде на участниците полезни напътствия за инвестициите, които могат повишат стандарта им на живот. Могат ли да допринесат за финансовото ни благополучие ETFs и как да ги използваме ефективно ще разкаже Николай Устамитев, финансов консултант от MoitePari Consult.

Един от акцентите във втория ден на EXPO MoitePari ще е панелът, който ще повдигне завесата на модерните финтех технологии за личните финанси. Kакви са възможностите на отвореното банкиране ще представи Галя Димитрова от Айрис Солюшънс ООД, а  повече за споделеното инвестиране в недвижими имоти ще разкаже Ефтим Ефтимов, основател и CEO на PropertyClub.eu

Всеки от двата дни на семинарната програма ще включва и практически работилници, по време на които ще се анализират реални казуси и ще се постави фокус върху:

·         личната мотивация;

·         нивото на поносимост към финансов риск;

·         функционирането на различните финансови инструменти.

Повече информация как да се включите в третото издание на EXPO MoitePari  можете да намерите на: https://expo.moitepari.bg/bg/#section-7Цената на билета е за ЕДИН ЧОВЕК и включва: достъп до всички семинарни панели и дискусии. Всички работилници; достъп до всички изложбени щандове; напитки и сладки по време на кафе паузите; възможност за включване в игра с награди; Преференциални предложения от участващите финансови институции специално за посетителите на Експо „Моите пари“.

РЕГИСТРАЦИЯ ДО 15 ноемрви

130.00 лв.

купи
РЕДОВНА ЦЕНА НА БИЛЕТА / ЦЕНА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА МЯСТО

195.00 лв.

САМО при наличие на останали места, закупуването на билет от 13 до 16 ноември (първи ден на събитието) ще е възможно на цена от 195 лв. / човек Цената на билета е за ТРИМА ДУШИ и включва: достъп до всички семинарни панели и дискусии. Всички работилници; достъп до всички изложбени щандове; напитки и сладки по време на кафе паузите; възможност за включване в игра с награди; Преференциални предложения от участващите финансови институции специално за посетителите на Експо „Моите пари“.

РЕГИСТРАЦИЯ ДО 15 ноемрви

300.00 лв.

купи
РЕДОВНА ЦЕНА НА БИЛЕТА / ЦЕНА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА МЯСТО

470.00 лв.